Servei Tècnic

Serveis Tècnics Especialitzats

CUIDEM LA TEVA LLAR, AVUI I DEMÀ

Defensem la importància de la creació d’un vincle, una proximitat amb el client com a valor fonamental. Oferim tarifes anuals de manteniment de la vostra xemeneia, així com servei de reparació i neteja de la mateixa.

Reparació

Sempre al costat dels nostres clients: oferim un servei de reparación de llars, conseguint i instal·lant els recanvis adequats amb els fabricants per a poder prolongar la vida útil de la llars de foc i poder-la conservar en bon estat. 

Neteja

Tant les xemeneies com les barbacoes necessiten que les mimin de tant en tant. La neteja de la vostra xemeneia i barbacoa és clau per un bon funcionament. Demana'ns pressupost de neteja i gaudeix!

Manteniment

Els nostres clients són per sempre. La vida útil i bon funcionament de les xemeneies i barbacoes depenen d’un bon tracte. Disposem d'un equip especialitzat que assessora i realitza el manteniment.

A Ornallar trobaràs una solució per sempre

Contacta'ns

Demana pressupost

Completa els camps del formulari per a rebre un pressupost aproximat.

Contacte

llars

SERVEIS PER A CLIENTS finals

Per Ornallar, el client final és l’usuari que farà ús de la Instal·lació al llarg de la seva vida útil. És per aquest motiu que posem a la seva disposició el servei tècnic i assessorament per assegurar un bon ús i manteniment de la llar de foc. 

  • Finançament al 0% de interès
  • Visita Tècnica Gratuïta
  • Assessorament i Consultes Tècniques
construcció

SERVEIS per a PROFESSIONALS

Durant tot aquest temps, Ornallar s’ha convertit en un punt de referència per tots els professionals de la construcció i interiorisme. Oferim tot el suport tècnic i d’assessorament per adequar els Projectes segons els requeriments i necessitats específiques.

  • Coordinació amb Industrials 
  • Assessorament i Consultes Tècniques
  • Desenvolupament de Projectes

No products in the cart.